Over Alles in 1 Bezorgservice

Waarom Alles in 1?

Boodschappen doen is een tijdrovend werk. U of uw werknemers kunnen de tijd wel beter besteden. Door via onze uiterst overzichtelijke en handige webshop uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen te bestellen bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Geen brandstofkosten, geen parkeergeld, geen loonkosten en GEEN BEZORGKOSTEN, want die berekent ALLES IN 1 niet !
En dan het ongemak: parkeerplek zoeken; zoeken naar een bepaald artikel; wachten aan de kassa; sjouwen met boodschappen, allemaal niet nodig.
Die zorg en last kan Alles in 1 van u overnemen.

Waaruit bestaat ons assortiment?

Alles in 1 is aan geen enkele winkel of inkooporganisatie gebonden. Dat betekent dat wij ons eigen assortiment samenstellen, geheel naar de wensen en het budget van onze klanten. Horeca, kinderopvang, zorginstellingen, kantoren en bouwbedrijven behoren al tot onze klantenkring. Onze onafhankelijkheid zorgt dat wij ambachtelijke en fabrieksproducten kunnen leveren:

  • Ovenvers brood van de warme bakker, maar ook vers brood uit de fabriek.
  • Vlees- en vleeswaren van de keurslager, maar ook voorverpakte vlees- en vleeswaren zoals u dat uit de supermarkt kent.
  • Groente en fruit van de groentespecialist, van hoge kwaliteit en voor een aantrekkelijke prijs.
  • Dagverse zuivel, van de bekende zuivelmerken maar ook de lager geprijsde b/merken.
  • Kakelverse scharreleieren van het pluimveebedrijf uit ons dorp.
  • Grote sortering Halal producten
  • En natuurlijk alle producten van A- en huismerken, die u in een supermarkt kunt vinden. Food en Non Food, van koffie en thee tot plastic bord en servetten.

Zo’n groot aanbod aan producten vindt u echt alleen bij Alles in 1!

De bezorging

Bij uw order kunt u aangeven op welk dagdeel u beleverd wilt worden, voor de lunch of later in de middag. Wij begrijpen hoe belangrijk dit is en zullen er dus voor zorgen dat uw boodschappen tijdig aanwezig zijn.
De producten worden geleverd in handige klapkratten. Hiervoor wordt statiegeld berekend. Onze chauffeurs zullen deze kratten neerzetten waar u ze wilt hebben (tot in de keuken). Bij inname van de kratten wordt het statiegeld uiteraard weer verrekend.
De bezorgauto’s zijn voorzien van een aparte koelinstallatie. Alle producten blijven hierdoor op de juiste temperatuur en behouden hun kwaliteit.

De prijs

In onze webshop staan de standaard prijzen. Die zijn al zeer concurrerend. Maar gelden die voor iedereen?
Nee, met grotere afnemers kunnen wij een kortingspercentage afspreken of een bonuskorting aan het eind van het jaar toekennen. Meer informatie hieromtrent zullen wij u graag telefonisch verstrekken.

Betalen

Hiervoor zijn meerdere opties mogelijk:

  • Betalen via iDeal
  • Automatische incasso
  • Of na goedkeuring op rekening

Wij kunnen al naar gelang uw wens factureren per: order, per week of per twee weken. Er wordt een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum gehanteerd.

Baambrugse Zuwe 59
3645 AB Vinkeveen
*Dit is geen bezoekadres.
0297 - 26 58 00
info@allesin1bezorgservice.nl
Contact Formulier
Triplepro Online Marketing logo
Bezorgen wij ook bij u?
Vul de vier cijfers van uw postcode in.
X
Postcodecheck
Wij bezorgen ook bij u.
Eventueel kunt u ook uw pakket laten bezorgen met PostNL of DHL, neem contact op voor de mogelijkheden.
Postcodecheck
Op dit moment kunnen wij nog niet bij u bezorgen.
Eventueel kunt u ook uw pakket laten bezorgen met PostNL of DHL, neem contact op voor de mogelijkheden.
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. info@allesin1bezorgservice.nl
usercart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram